Front als capitalistes i els especuladors, poder obrer i revolució!

La classe obrera de València s’enfronta constantment als atacs de la burgesia que especula amb una cosa tan bàsica com l’habitatge, emparada per l’Estat capitalista que defensa els seus interessos. Davant això, les masses que són part del moviment per l’habitatge ens demostren el poder de l’organització, denunciant als culpables, parant desnonaments i recuperant habitatges en mans dels especuladors.

Mentre es construeixen milers de nous habitatges en zones com Malilla o Patraix, i fins i tot es promociona la construcció de barris sencers com Turianova, es mantenen milers d’habitatges ja construïts buits, concentrant-se cada vegada més propietats en menys mans.


Però qui ens expulsa de les nostres cases? Qui controla l’estat burgés i mana a la seua policia i la seua repressió contra la nostra lluita? Els grans posseïdors, l’oligarquia financera: per una banda tenim la SAREB, assegurada per l’estat espanyol, que recentment ha assumit el deute dels actius dolents o tòxics dels bancs; per altra banda fons voltor, com Blackstone a l’estat espanyol, o a la nostra ciutat, Cerberus que actua amb impunitat especulant amb blocs sencers de pisos; gestors immobiliaris com Haya Real Estate, Solvia o Altamira, que lis fan el treball brut expulsant o extorsionant veïns i veïnes; promotores i constructores com Metrovacesa o Neinor Homes, que unflen el problema i fan negoci amb la nostra misèria.


Quina ha sigut l’actuació del govern ‘’progressista’’ espanyol? Rescatar els bancs, assumir el deute de la SAREB, negociar amb grans fons voltor fent compra-venta de propietats amb ells, etc. A més, actua constantment com el ‘’matón’’ dels grans posseïdors, reprimint al moviment per l’habitatge i deixant sense sostre a milers de famílies treballadores. En la ciutat de València patim els tentacles de la SAREB i de Cerberus (incloent a Divarian, que recentment han adquirit), que efectuen atacs constants contra la classe treballadora, expulsant-la de les seues cases, fomentant l’especulació, i que amb la complicitat de les Instituciones burgeses, intenten desarticular la lluita i el moviment per l’habitatge.

Amb aquesta terrible situació al nostre territori, i veient l’actuació del govern, és obvi que la socialdemocràcia no suposa la més mínima garantia ni estabilitat per a la nostra classe. A la nostra classe no li queda més opció que continuar amb vigor la lluita que ja s’ha iniciat, construint el poder obrer que acabarà amb el vell estat capitalista

El primer pas és assenyalar els culpables de forma clara: SAREB, fons voltor, bancs, estat burgés espanyol, promotores i grans constructores, sou el nostre enemic. L’enemic dels revolucionaris i de la classe treballadora. La vostra violència és constant. Ens heu atacat, i ara ens toca a nosaltres!

FOC A TOTS ELS ESPECULADORS!
FOC A L’ESTAT DE L’OLIGARQUIA FINANCERA!
CONSTRUÏM EL PODER OBRER QUE DESTRUIRÁ L’ESTAT CAPITALISTA!